TakXperten i Eskilstuna  016-51 71 70

Takxperten Eskilstuna - Papptak


För att tillgodose kundernas krav har vi valt att samarbeta med BMI Icopal som har producerat och utvecklat asfaltprodukter till byggnader i över 100 år.

Icopal har en mängd olika tätskikts produkter och tillbehör att välja på anpassade till olika typer av branta eller låglutande tak.
Det finns även membranprodukter utvecklade till att användas som inbyggda tätskikt vid gröna tak, terrasser eller innergårdar.

Självklart har TakXperten valt att ingå och engagera oss i Team Icopal för att vår kunskap skall komma en till godo.


Team Icopal - Alltid rätt
Alla företag som tillhör Team Icopal är verkliga takproffs, auktoriserade av Icopal. Det innebär att vi förutom stort tekniskt kunnande får regelbunden utbildning och uppdatering kring de senaste rönen både inom traditionell taktäckning och moderna, utvecklade material och metoder.

Rätt produkter
Med Icopal får du marknadens ledande och mest beprövade tätskiktsprodukter. Ett brett sortiment, så att vi alltid kan rekommendera rätt produkt på rätt plats. Svensktillverkade, rationella, tåliga och i verkligt hög kvalitet.

Rätt monterade
Team Icopal är välutbildade och engagerade. De kan produkterna utan och innan, har bred erfarenhet och vet exakt vilka monteringskrav som gäller.

Rätt garantier
Med Team Icopal får du marknadens mest omfattande garanti för bitumenprodukter som även täcker utförande och följdskador. Dessutom finns Icopals unika Fullgörandegaranti. Det är tryggt med Team Icopal.

Garantier
För dig som kund känns det tryggt att vi genom Tätskiktsgarantier i Norden AB kan lämna en 15 års försäkring på våra entreprenader med Icopals produkter. 

Tätskikstsgarantier i Norden AB bildades för 25 år sedan för att kunna erbjuda våra kunder en försäkring gällande både material, utförande och följdskador utöver vår egen 2 års garanti.

Över 45 miljoner kvm tak har genom åren varit eller är försäkrade hos Tätskiktsgarantier och man har en unik erfarenhetsbank med problem och brister som kan uppkomma på tak. 

Dessa erfarenheter kommer kunden tillgodo genom att Tätskiktgarantier tillsammans med tillverkaren av tätskiktet regelbundet ställer upp regler och utbildar oss entreprenörer om hur ert nya tak ska utföras.
TG logotypeTG logotype
TG logotype